Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
fog
fog

Adventure
awaits...

digital venture partner

Where ambition meets adventure

Wij stimuleren ondernemerschap van allerlei aard. Samen creëren we digitale concepten, we bouwen het en laten het groeien. We ontwikkelen en stimuleren het vermogen om te innoveren, nieuwe markten te betreden en veranderen naar de nieuwe economie. Waarom? Omdat het avontuurlijke gevoel van digitale groei ons iedere ochtend weer wakker maakt. Wij zijn NOBEARS, wij zijn digital venture partner met avontuurlijke en ondernemende roots.

Concept

Ideeën vertalen wij graag naar een online strategie met een doelgroep gerichte benadering. Met inzicht gedreven passie brengen we design, technologie, marketing en ondernemende inzichten samen tot een sterk concept of lange termijn strategie.

Design

Design zit erg diep in ons DNA. Ruwe conceptuele ideeën maken we graag met een half woord visueel. Daarbij zorgen we dat wat we technisch bouwen ook echt mooi, doordacht en goed functioneel is. Wat we maken moet een beleving krijgen. Pas dan wordt een doelgroep echt geraakt.

Development

De motor van alles wat mooi, creatief en functioneel is. Schaalbare technieken, complexe uitdagingen, ingewikkelde koppelingen. Van website, webshop tot SaaS applicatie. Wat we bedenken kunnen we ook bouwen. Met gedegen maatwerk, flexibiliteit en modulaire programmering. Dit alles met het oog op wat nodig is voor de business en het behalen van ambitieuze doelen.

Marketing

Marketing zien wij als het bepalen van doelen. Hoeveel leads, aantal bezoekers, gewenste conversie, bereik op social en ga zo maar door. Wat wensen we, wat is nodig en wat is haalbaar. Onze marketing teams richten zich op het zichtbaar maken van een merk, applicatie of concept. Met een doelgroep gerichte benadering worden de plannen in het bereiken, binden en converteren van de doelgroep in praktijk gebracht.

Concept
Design
Development
Marketing
Bekijk ons team
dustin karelse 500px

Groeiambities? Houden we van.

Vertel ons over jezelf, je ambities en doelen. Wij denken graag mee en vertellen je meer over de eerste stap die je zou kunnen zetten op weg naar het behalen van digitaal succes!

Dustin Karelse
073 - 369 0000
dustin@nobears.nl