Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
Terug naar Concept & design

Campus platform
Eindhoven University of Technology

Neerlands trots! Eindhoven University of Technology (TU/e) behoort tot de wereldtop van (technische) universiteiten. Als deze topper je vraagt om na te denken over een concept om de campus op de kaart te zetten als plek om te studeren, wonen en werken, zeg je natuurlijk geen nee!

De zichtbaarheid en vindbaarheid van de campus moet beter.
Tja-lin - TU/e

De TU/e en NOBEARS startte samen een concepting fase. Het doel: intern draagvlak creëren voor een campus-website en samen nadenken over een fraai concept dat past bij het hoogwaardige en technische karakter van de campus.

Het resultaat is een concept waar we beide trots op zijn! De juiste look-and-feel is uitgedacht, we hebben zowel taak- als doelgroepgerichte-navigatie uitgewerkt en hebben voor de TU/e een duidelijk beeld geschetst van hoe de uiteindelijke interactieve kaart er uit kan komen te zien.

stijl elementen

De TU/e is een inspirerende plek om te wonen, werken en studeren. De zeer diverse doelgroepen moeten snel en laagdrempelig de informatie vinden die zij zoeken. Interactiviteit staat centraal: de bezoeker is in controle en moet eenvoudig in contact kunnen treden met de juiste instanties op de campus. Het platform heeft een ‘portaalfunctie’ waarbij de bezoeker snel wordt doorverwezen naar de juiste plek.

TUe collage

Hunting skills

Concept

  • Brand strategy
  • Creative direction
  • Technical strategy
  • Creative concepts

Design

  • UI / UX design
  • Graphic design
richard van de wiel 500px

Benieuwd hoe wij de juiste weg weten te vinden?

Richard van de Wiel
073 - 369 0000
richard@nobears.nl