Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
Terug naar Concept & design

Vocking - De bekendste ‘Utregse’
leverworst in een nieuw online jasje

visual1

Als je praat over Utrecht, heb je het al snel over de Domtoren, de grachten, stadion Galgenwaard en… Vocking Worst. Al sinds 1871 wordt deze delicatesse volop gegeten in Utrecht en ver daarbuiten. Inmiddels staat met Paul Vocking de vierde generatie aan het roer. Onder zijn leiding is het assortiment sterk uitgebreid. Zo werd onlangs de Vocking Bitterbal gelanceerd. Het was tijd om ook online Vocking naar een nieuw niveau te tillen. Een uitdaging die natuurlijk perfect past bij NOBEARS Utrecht.

We wilden de gezelligheid van samen genieten van Vocking in beeld brengen
visual2
Vocking leverworst heeft al sinds 1891 vrijwel hetzelfde geheime recept. Dat is uniek

Vocking voor elk moment

Het Vocking-assortiment bestaat inmiddels uit veel meer dan leverworst alleen. Ossenworst, braadworst, beefburger, borrelhappen en – sinds kort – Vocking-bitterballen; voor elke smaak en moment van de dag is er een product. Er zijn zelfs vegaproducten te krijgen. We wilden laten zien dat je met Vocking alle kanten op kunt. Of je nu gaat borrelen met vrienden, een romantisch diner aan het koken bent of lekkere lunchboterhammen smeert: Vocking past bij elk moment. Dit laten we zien met smaakvolle beelden met diverse ingrediënten en combinaties tussen Vocking-producten en andere lekkere dingen. Loopt het water je al in de mond?

visual3

Alle producten op een rijtje

Vanzelfsprekend is de website ook de plek waar liefhebbers alle Vocking-producten vinden. Deze zijn overzichtelijk weergegeven, met – niet meer dan logisch – een duidelijk overzicht van de ingrediënten. Zo zie je als consument precies wat je eet. Belangrijk in deze tijden van bewustwording rondom voeding. En wil je weten waar je bij een supermarkt in de buurt Vocking-producten kunt kopen? Ook dat vind je op de website.

visual4

Smakelijke recepten

Lang niet iedereen denkt aan het toepassen van (lever)worst in een recept. Toch lenen de Vocking-producten zich daar zeker voor. Wat te denken van een heerlijke ‘Utregse’ pannenkoek met Vocking-worst? Of coquilles met gebakken leverworst? Deze en nog veel meer heerlijke recepten staan ook op de website.

visual5

En nu verder

Met de website stopt de samenwerking tussen Vocking en NOBEARS niet. We leggen de laatste hand aan de invulling van een webshop, waarop Vocking-producten zijn te bestellen. Dit conversieverhogende kanaal zorgt er straks voor dat iedereen in heel Nederland kan genieten van deze delicatessen. It’s Vocking delicious!

dustin karelse 500px

Kennismaken met NOBEARS?

Dustin Karelse
073 - 369 0000
dustin@nobears.nl