Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

Design by NOBEARS

Onze design afdeling bestaat uit ervaren digital designers die hun sporen verdiend hebben in online design en reclame. Design is iets wat altijd in beweging is, de technieken en mogelijkheden worden steeds uitgebreider en ook het werkvlak wordt steeds breder. De apps die wij gebruiken zijn de tools om iets te maken vanuit diverse disciplines. Dat kunnen programma's zijn uit de Creative Suite van Adobe maar ook specifieke web- en animatie apps zoals Sketch, Figma, Principle en velen meer.

Wat wij ook ontwerpen er wordt altijd ontworpen vanuit een concept. De middelen die daar uit voortvloeien zijn meestal digitale producten, maar wanneer we een brandingtraject doen doen we het liefst alles. Het mooie daarvan is dat alles echt 100% op elkaar afgestemd is, dus zowel het web- en/of appdesign als de stationary, signing, bestickeringen, brochures etc.

User Interface is like a joke.
If you have to explain it it is not that good.
Cor Hunter
PietKlerkx
Attenium
Apostle
Staete

Strategie

In de strategiefase bepalen we welke beren er gezien worden en hoe we deze kunnen verjagen. Dit zijn trajecten waarin visie en missie bepaald worden, soms een (nieuwe) naam bedacht wordt en hoe we het onderscheid kunnen maken. Vaak werken we met een brandkey die in een volgende fase onderdeel uitmaakt van het huisstijlhandboek. Leuk traject om te doorlopen maar ook super waardevol voor de ontwikkeling van alle toekomstige uitingen.

Concept

Hoe ga je je boodschap overbrengen aan je doelgroep en wat ga je wel en niet vertellen. Ook wel bekend als de kunst van het weglaten. Wat is het basisidee en hoe breidt je dat uit? Hoe pas je dit toe in zowel online- als offline uitingen. Dat soort vragen komen hier aan bod. De informatie uit de strategiesessie is hierbij van grote waarde.

The devil is in the detail

Design

We weten de strategie, we hebben een concept bedacht, nu is het tijd om dit vorm te geven! In het begintraject starten we met het maken of restylen van een logo, we maken een kleurenpalet, bepalen de typografie en stellen basisregels op om dit consequent door te voeren. Het liefst maken we eerst een brandbook waar al deze elementen samenkomen en gedocumenteerd worden zodat alles wat we maken zowel on- als offline goed op elkaar afgestemd is. 

Bij totaalprojecten beginnen we met de fundamentals, het design van de website- of shop voor zowel desktop als mobiel en de stationary zoals visitekaartjes, briefpapier etc.

In een volgende fase trekken we dit door in design van apps, social media posts, animaties, brochures, beletteringen, verpakkingen, etc.

Aftercare

Nadat alles staat, we dus alles online hebben staan, het drukwerk voor je verzorgd hebben en de social media campagnes draaien houdt het wat ons betreft niet op. Juist nu is de periode dat het zo belangrijk is je merk sterk neer te zetten. We kijken wat er staat, wat we kunnen verbeteren en denken graag creatief mee in nieuwe mogelijkheden.

Benieuwd wat design kan doen om jouw merk te boosten?
Kom langs, welkom op onze design afdeling!
Huntcouture square v2
Designafdeling square
Don
Brabantia