Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
Diensten

Digitaal
ondernemersbloed

Sluiten

Digital DNA

NOBEARS is van alle markten thuis. Dus of je nu op jacht bent naar een digitaal platform met geïntegreerde social media-campagne, of alleen een nieuwe app: we vinden elke opdracht even spannend. Als ervaren online bureau hebben we daarom alle specialisaties in huis. Van frisse nieuwe merkidentiteit, tot slimme online marketingstrategie: NOBEARS maakt je digitale project niet alleen mooi, maar vooral effectief. Je online ambities zijn dichterbij dan ooit!

Gevaarlijk goede mix

Wij zijn namelijk ontstaan uit vier specialisaties: concept, design, development en marketing. Allemaal afzonderlijke labels, maar onder dezelfde paraplu. En met één gezamenlijke passie: succesvol online ondernemen. Met diezelfde gebundelde krachten en innovatiedrang verplaatsen we ons in jouw organisatie en maken zo gehakt van je concurrentie… Én van alle beren natuurlijk!

Full-service

NOBEARS is dus een echte one-stop shop. Een full-servicebureau met alle belangrijke skills in huis. Daarmee heb je toegang tot een volledig pakket dat voorziet in al je digitale ambities. Een ijzersterke mix, gecombineerd met een digitale aanpak die klopt als een bus... Je online resultaten waren nog nooit zo overtuigend. Welke onderdelen je ook kiest.

Samen op jacht

Trouwens, over aanpak gesproken… Bij NoBears werken alle specialisten nauw samen binnen één speciaal team, volledig gewijd aan jouw specifieke online doelstellingen. Je staat direct met hen in contact, waardoor zij sneller schakelen en anticiperen op jouw feedback. Het resultaat? Een gevaarlijk goede samenwerking met maar één gezamenlijk doel: het realiseren van al je digitale ambities. Co-creatie noemen wij dat. Hé, waar zijn die beren nu ineens?

Avontuurlijke klik

Zulke intensieve samenwerking leidt regelmatig tot meer. Dan belanden we bijvoorbeeld zomaar in een spannend ondernemersavontuur met onze klant – en soms zelfs compagnonschap. Of we bedenken zomaar een innovatieve onderneming om onszelf uit te dagen. En ook daar komen vaak mooie dingen uit. Onze ventures zijn daar het bewijs van.

Concept

Ieder succesvol project begint met een beregoed idee. En de juiste uitwerking ervan met een doordachte strategie. Zo raak je de doelgroep goed tussen de oren. Een gezonde portie ondernemerschap doet vervolgens de rest. Samen ontwikkelen we zo een geïntegreerd geheel van design, technologie en slimme marketing wat mooi is én werkt. BAM! De eerste trofee is binnen!

Business development
Naming & brand strategy
Creative direction
Technical strategy
Proof-of-Concepts

Design

Tuurlijk. Zo’n avontuurlijk kampvuur vraagt om mooie verhalen. Maar jouw merk ook! Zowel in woord als beeld. Want zonder kloppende vormgeving géén goed verhaal. Het gaat om de juiste merkbeleving. Daarom besteed NoBears evenveel aandacht aan de juiste beeldtaal als een spannende verhaallijn. Met frisse blik geven we zo je ideeën vorm. En áltijd in de juiste toon... Eentje die klopt met je merkwaarden én de doelgroep. Bullseye!

Webdesign
Logo & brand design
User experience
Art direction
Motion design

Development

Design zonder degelijke backend is als een avontuurlijke Jeep zonder motor. Dat staat wel mooi voor de deur, maar de wildernis kun je er niet mee in. NOBEARS zorgt dat je nieuwe ontwerp nét zo goed werkt als het eruit ziet. En vooral is gemaakt op de groei. Met onze modulaire aanpak bereiden we je zo optimaal voor op je nieuwe groeiavontuur.

Webdevelopment
Prototyping
Pimcore
SilverStripe
E-commerce
Progressive webapps

Marketing

Wat we technisch realiseren moet ook succes brengen. Ons marketingteam zet zich graag in om doelgroepen te bereiken en te converteren naar succes.

Marketing strategy
Paid media campaigns
Social advertising
SEO / SEA
Conversion optimization

MG 7208
bijenkorf app
ydc
NoBears office2
Neus voor online groeikansen.
Sterke wil in het bereiken van...