Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
Diensten

Passie
ontmoet
ambitie

Sluiten

Passie voor digitaal


De mensen bij NoBears zijn verenigd door een gezamenlijke passie voor online. Of het nu gaat om een technisch platform, een prachtig design of een uitgekiende online marketingstrategie. Uiteindelijk delen we dezelfde passie voor de digitale wereld. 

Onze specialisaties op het gebied van concept, design, development en marketing zijn ontstaan uit vier losse bedrijven met ieder zijn eigen expertise. De ondernemers achter NoBears hebben deze bedrijven zelfstandig opgezet, laten groeien en later samengevoegd onder de naam NoBears met bovenstaande vier specialisaties.  

"Kleine, toegewijde teams met focus"

NoBears werkt met zelfsturende teams. Het model stimuleert de ondernemende denk- en werkmentaliteit en houdt talent gefocust op expertise. De verschillende specialisten vormen samen een unieke sterke mix in ieder project. Immers, wat heeft u aan een gelikt design zonder hoogstaande techniek. Of een een prachtig doordacht platform zonder een vooraf goed doordachte marketing strategie? Juist.. Dat vinden wij dus ook! 

Met onze verschillende specialisten en de klant in één samenwerkend team, komen we door co-creatie tot de beste resultaten.

Ondernemersambities


Als team hebben we allemaal de ondernemersgeest en ambitie om NoBears als bedrijf te laten groeien en bloeien. We willen mooie projecten realiseren en denken graag mee als ondernemers. 

"Ondernemingen bouwen"

Dankzij deze mentaliteit bevinden we ons geregeld in een nieuw ondernemersavontuur. Zo worden klanten geregeld ineens companions of bedenken we zelf gewoon een onderneming om onszelf uit te dagen. Enkele mooie resultaten hiervan zijn:

VeilingActies: Concept bedacht, B2C veiling platform gebouwd, team samengesteld, leveranciers aangesloten, op de radio gebracht, Sanoma Ventures als strategisch partner aangesloten en binnen 2,5 jaar de onderneming verkocht aan TelSell.

EasyRit: Bestaand concept overgenomen, businessmodel verbeterd, SaaS platform gerealiseerd en de jaaromzet met 900% doen stijgen. Onderneming volledig geautomatiseerd en jaarlijks met ongeveer 60% laten groeien.

Concept

Een online strategie met een doelgroep-gerichte benadering. Met inzicht gedreven passie brengen we design, technologie, marketing en ondernemende inzichten samen tot een sterk concept of lange termijn strategie.

Business development
Naming & brand strategy
Creative direction
Technical strategy
Proof-of-Concepts

Design

Wat we maken moet mooi, doordacht, goed functioneel en een beleving hebben. Pas dan wordt een doelgroep echt geraakt.

Webdesign
Logo & brand design
User experience
Art direction
Motion design

Development

NoBears maakt het onmogelijke graag mogelijk met gedegen maatwerk, flexibiliteit en modulair programmeren. Dit alles met het oog op een schaalbare technische basis voor de toekomst.

Webdevelopment
Prototyping
Pimcore
Silverstripe
E-commerce
Progressive webapps

Marketing

Wat we technisch realiseren moet ook succes brengen. Ons marketingteam zet zich graag in om doelgroepen te bereiken en te converteren naar succes.

Marketing strategy
Paid media campaigns
Social advertising
SEO / SEA
Conversion optimization

MG 7208
bijenkorf app
ydc
NoBears office2
Met talent en instinct
bereiken we online doelen.