Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
Terug naar Digital engineering

Ordersysteem
voor tandartsproducten

ADT, groothandel in tandartsproducten, is marktleider in de Benelux. Het uitgebreide assortiment en duizenden klanten die online hun producten bestellen, vereisen een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig ordersysteem. Binnen Pimcore hebben wij alle wensen van ADT weten te realiseren!

Dankzij een nauwkeurige en uitgebreide datamigratie, hebben we gezorgd voor een vlekkeloze overgang van de oude naar de nieuwe webshop. Gebruikers werden één-op-één overgenomen en ook de bestelhistorie per klant bleef behouden.

Complexe prijsberekening

Binnen de webshop combineren we verschillende prijsregels om de klant per product de meest aantrekkelijke prijs te tonen. We werken daarbij onder andere met een combinatie van productprijzen, staffelkortingen, kortingsregels (zowel per product als per klant en klantgroep) en aanbiedingen.

De uitdaging

ADT wil dat haar klanten (met name tandartspraktijken) zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de inkoop van producten. Met de nieuwe shop kan ADT haar klanten nog beter ontzorgen en is het bestellen van materiaal in enkele kliks gebeurd.

De nieuwe webshop

De nieuwe webshop omgeving bestaat uit meerdere websites en meerdere talen. Bijvoorbeeld: adt.nl, eddonline.de en adtmillingcenter.info. Door middel van een duidelijk navigatie, handige filters en een slimme zoekfunctie, vinden klanten snel het juiste product.

Barcodescanner

Middels de barcodescanner kunnen tandartsen en assistentes de door ons gegenereerde barcodes op de producten scannen. Zodra de barcodescanner aan de computer wordt gekoppeld, worden de gescande producten automatisch in de winkelwagen geplaatst.

Tevens kunnen klanten online eenvoudig een persoonlijke bestelboek genereren & downloaden. Dit pdf-bestand bevat een overzicht van favoriete producten van de praktijk, die eenvoudig met de barcodescanner gescand en besteld kunnen worden.

adt sfeer

Hunting skills

Concept

  • Creative direction
  • Technical strategy

Design

  • Web design
  • Responsive design
  • UI / UX Design

Development

marieke hoefnagel 500px

Meer weten
over dit
succesverhaal?

Marieke Hoefnagel
073 - 369 0000
marieke@nobears.nl