Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
bioscoopbon hero
Terug naar Digital engineering

Pimcore e-commerce
De Nationale Bioscoopbon

Wie kent hem niet? Het leukste cadeau in het donker… De Nationale Bioscoopbon! NOBEARS ging de uitdaging aan om een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke website te maken, waarop zowel particulieren als bedrijven eenvoudig cadeaubonnen kunnen personaliseren en bestellen. 

Eenvoudig en persoonlijk

Het bestellen van de Nationale Bioscoopbon is eenvoudig en het geven ervan is zeer persoonlijk geworden. Tijdens het bestelproces bepaalt de bezoeker zelf of zij een fysieke of een digitale cadeaukaart wil bestellen, de waarde en het aantal cadeaubonnen en het design van de cadeaukaart. Daarnaast kan een persoonlijke bericht in de vorm van tekst en/of video worden toegevoegd. Uiteraard kan dit ook met een smartphone, waardoor het toevoegen van een video voor een ontvanger erg laagdrempelig is.

Populair relatiegeschenk

Veel bedrijven bestellen de Nationale Bioscoopbon als presentje voor hun relaties of medewerkers. Ook dergelijke bulk bestellingen worden geautomatiseerd afgehandeld door de website. Het hele orderproces wat volgt na een bestelling wordt namelijk aangestuurd vanuit de website.

Geautomatiseerde afhandeling

Cadeaukaarten (zowel fysieke kaarten als e-vouchers) die online worden aangevraagd worden automatisch in het systeem van Nationale Bioscoopbon geplaatst en afgehandeld. Kopers ontvangen de fysieke cadeaukaart per mail met een activatiecode. De cadeaukaart is pas van waarde, nadat deze middels de activatiecode is geactiveerd.

bioscoopbon zoeker v2

Bioscoopzoeker en saldo check

De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van ruim 150 bioscopen en filmtheaters. Via de bioscoopzoeker weet de ontvanger van de cadeaubon snel bij welke dichtstbijzijnde theaters en bioscopen de bon kan worden ingeleverd.

En wil je weten hoeveel waarde er nog op je bon staat? Check het even via de website!

PimCore software voor slim productbeheer

PIM software helpt organisaties efficiënter om te gaan met het beheren en publiceren van productinformatie. Het beheren van productinformatie is kostbaar, krijgt vaak onvoldoende aandacht en is toch vaak bepalend in klantbeleving en conversie van je kanalen. Pimcore helpt productinformatie door de hele organisatie te stroomlijnen. Hierdoor wordt het beheer goedkoper en de kwaliteit van de informatie beter waardoor de conversie van de kanalen omhoog gaat.

De nieuwe standaard voor digitale ervaringen & transformaties

Pimcore is een vooraanstaand open source platform voor het beheer van digitale ervaringen Het platform wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 80.000 toonaangevende ondernemingen. Pimcore is het enige platform dat out-of-the-box PIM/MDM, CMS, DAM en eCommerce-functionaliteiten combineert. Met een versterkte time-to-market waarde, superieure kwaliteit en een open-source licentiemodel.

Hunting skills

Concept

  • Creative direction
  • Technical strategy

Design

  • Web design
  • Responsive design
  • UI / UX Design
  • Art Direction

Development

marieke hoefnagel 500px

Meer weten
over dit
succesverhaal?

Marieke Hoefnagel
073 - 369 0000
marieke@nobears.nl