Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
Terug naar Digital marketing

Naam, concept, huisstijl, website en
reservering- en kassasysteem

hero jumpsquare

Toen de initiatiefnemers van Jumpsquare bij ons aanklopten, sprongen we een gat in de lucht. Vanaf het prille begin meedenken over de positionering van dit trampolineparadijs is ons op het lijf geschreven. Je kunt je voorstellen hoe trots we zijn dat Jumpsquare is uitgegroeid tot dé Europese keten van trampolineparken. Dit onderstreept de kracht van venture building met NOBEARS.

Van een goed idee tot keten
van trampolineparken

Design én techniek

Toegegeven, het idee om een trampolinepark te openen, was niet uniek. Maar de manier waarop de initiatiefnemers achter Jumpsquare het aanpakten wel. Het moest een high-end ervaring worden voor jong en oud, met een grote oppervlakte en goede horeca. NOBEARS bedacht de naam en verzorgde de huisstijl,

 

aankleding van de hal en zelfs de kleur van de trampolines. Ook de website en het online reservering- en kassaregistratiesysteem waren van onze hand.

Group 288 v3
Alle disciplines kwamen samen bij Jumpsquare: meedenken over de optimale bezetting, design, techniek en marketing.

Reserveringsysteem op maat

Er zijn verschillende softwaretools voor online reserveringen op de markt. De wensen van Jumpsquare waren echter dusdanig specifiek dat we maatwerksoftware hebben gerealiseerd, met veel mogelijkheden voor up- en cross-selling in de vorm van arrangementen. En met succes, want vanaf de start heeft Jumpsquare een gemiddelde bezettingsgraad van 70%.

Groot voordeel van de koppeling tussen het reserveringsysteem en de kassa’s is dat Jumpsquare realtime inzicht heeft in de bezetting. Perfect om bijvoorbeeld medewerkers te kunnen inplannen.

ipad v2

Website voor optimale conversie

Inmiddels heeft NOBEARS alweer de tweede – mobile first – website voor Jumpsquare gerealiseerd. Hierin zijn uiteraard de statistieken en bevindingen van de eerste website meegenomen. Door middel van slimme conversie-elementen, A/B-testing en (dynamische) pricing-elementen heeft de conversie een enorme boost gekregen. Een duidelijk voorbeeld van samen met de klant blijven ondernemen om concepten nog succesvoller te maken.

full width js
group
Rens 1

Jump jij
met ons naar
digitaal succes?

Rens van Geel
073 - 369 0000
rens@nobears.nl