Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

E-mail algemeen

Misschien moeilijk te geloven, maar e-mail is en blijft het meest krachtige online kanaal! De hoogste ROI en de meest persoonlijke communicatie maakt e-mail als oudste kanaal nog altijd future proof. 

 

We helpen jou graag om het maximale uit e-mail te halen. Ons team van e-mail en data specialisten heeft jarenlange ervaring met e-mail marketing. Van het onboarden op een (nieuw) e-mail marketing platform tot het opzetten van de best converterende e-mail templates. Van inzicht brengen in nieuwsbrief resultaten tot hypergepersonaliseerde mails. ​​Voor ons bestaan er geen verrassingen. Enkel de motivatie om het telkens weer beter te doen!

 

web successful woman using smartphone outdoors while s 2022 02 04 19 49 36 utc

Van strategie tot uitvoering
Ieder e-mailtraject starten we met het opzetten van een strategie. Dat doen we door het analyseren van jouw data en input in combinatie met onze passie voor e-mail. Deze e-mail marketing strategie is de basis voor de keuzes die we daarna maken. Altijd in lijn met jouw bedrijfs- of marketingstrategie.

Speciaal voor jou zetten we automatische campagnes op die structureel meer omzet en engagement opleveren. Ook blijven we deze optimaliseren en uitbreiden. En ondertussen geven we jou advies om je nieuwsbrieven te perfectioneren.

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen met e-mail marketing? Stuur dan een e-mail naar j.marra@nobears.nl

email logos
Jelle IDF NB vierkant

Krachtige tools als basis van succes

Als partner van CanopyDeploy en Active Campaign weten wij precies hoe je het maximale uit deze tools haalt. Combineer je dat met e-mail marketing kennis, de juiste data en vooral veel enthousiasme, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je dat ook ervaren? Neem dan contact op met Jelle:Jelle Marra
073 - 369 0000
j.marra@nobears.nl