Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

Ga je mee op een nieuw avontuur in 2023?
<br>
<div style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><iframe src="https://player.vimeo.com/video/783198537?h=c20685aaf0&amp;badge=0&amp;autopause=0&amp;player_id=0&amp;app_id=58479" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" title="NOBEARS Showreel 2022"></iframe></div><script src="https://player.vimeo.com/api/player.js"></script>

Het digitale avontuur gaat verder in 2023. Met nog meer nadruk op het neerzetten van de beste customer experience. Check onze showreel en laat je inspireren. Oh, en je maakt automatisch kans op een toffe NOBEARS veldfles!

 

Onze reis in 2022

Q1

 

70 digitale specialisten

In het eerste kwartaal bereikten we een nieuwe mijlpaal. 70 specialisten die werken voor al onze mooie klanten. Een begin van verdere groei.

Group 11

Q2

Twee topprijzen

We behoren tot de belangrijkste bureaus van Nederland volgens het toonaangevende Emerce. Daarnaast zijn we een van de 250 hardst groeiende scale-ups van het land. Trots en tijd voor een borrel.
Group 12

Q3

Synergia aan boord

We versterken onze basis met de komst van investeerder Synergia. Een flinke boost voor onze groeiambities. Zo willen wij met Synergia onze expertises op het gebied van digital customer experience nog verder gaan uitbreiden, bijvoorbeeld door andere bureaus aan onze groep toe te voegen.
Group 13 v2

Customer Experience #1

De beste in customer experience. We stellen een volgend doel en inspireren elkaar met wat hiervoor nodig is.

Group 14 v2

Q4

Campfire event

We startten met een reeks kennissessies, ons Campfire Event. In 2023 gaan we gewoon door, met in Q1 aandacht voor UX, content en CRO. Wil je hier graag bij zijn? Leuk! Laat het jouw contactpersoon bij NOBEARS weten en we nodigen je graag uit.

Group 15

Goud voor NOBEARS

We zijn het snelst groeiende bedrijf in de categorie middelgroot, regio Zuid-Nederland. Een dag later maakt FONK bekend dat we op basis van jullie klantbeoordeling tot de 250 beste agencies van Nederland behoren. Dubbel trots, en opnieuw tijd voor een borrel!

Group 16

Wij willen onze klanten ontzettend bedanken voor al het vertrouwen en de steun in 2022. We zien er enorm naar uit om komend jaar samen verder te bouwen aan alle digitale groeiambities van onze klanten.