Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

De NOBEARS brand story

Who we are

Wij zijn NOBEARS. Een digital agency waar ambitie en avontuur samen komen. Een agency dat creativiteit en technologie combineert met een bewezen ondernemende visie. We hebben een neus voor online groeikansen en een sterke wil in het bereiken van. Onze teams bestaan uit de beste professionals op het gebied van concept, design, development en marketing.

 

Let’s start the hunt.

overzicht company v2 FillMaxWzE2MDAsOTAwXQ v2

What we believe in

Wij geloven in de persoon achter het succes. De ondernemers, doeners en kansenpakkers. Waarom? Zij durven de markt te betreden en te innoveren. Zij tonen lef en laten zien wat vastberadenheid is. De energie die vrijkomt wanneer je voelt dat alles klopt. We zijn eraan verslaafd. Het liefst doen we niets anders. Het is dát gevoel ons iedere ochtend wakker maakt. Wil je weten hoe het voelt?

Who we serve

We werken met mensen die dit gevoel herkennen. Mensen die willen innoveren, nieuwe markten willen betreden en willen veranderen naar de nieuwe economie. Serieuze ondernemers en bedrijven die snelheid willen maken. 

 

Story 1
Testregel
ADT FillMaxWzQwMCwzMDBd v2
DMG FillMaxWzQwMCwzMDBd v2
switch FillMaxWzQwMCwzMDBd
t mobile FillMaxWzQwMCwzMDBd
amacom FillMaxWzQwMCwzMDBd v2
BVA FillMaxWzQwMCwzMDBd
fatboy FillMaxWzQwMCwzMDBd
vanmossel FillMaxWzQwMCwzMDBd

How we do it

Door onze teams van specialisten aaneen te schakelen. Een ontwikkelstraat noemen we het zelf. Waar we in no-time van een idee een nieuw business model maken. Om vervolgens duurzaam door te ontwikkelen. Strategisch doordacht, ongekend creatief en technisch ijzersterk. Wij bouwen digitale bedrijven.

Dit doen we met een team dat kan opschalen en zaken voor elkaar krijgt, dat samenwerkt, ondersteunt en problemen snel oplost. Met een teamsamenstelling die zich aanpast aan jouw bedrijf. Een team dat jou helpt vooruit te kijken waar anderen dat niet kunnen.

The first step

Vertel ons over jezelf, je ambities en doelen. Vanuit verschillende disciplines denken we mee over technologie, visie & creativiteit. Samen bepalen we de eerste stap die je zou moeten zetten op weg naar digitaal succes.

bos 367821191
Drop your goals
Of plan een 15 minutengesprek om te kijken of we bij elkaar passen