Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
alku 1

ALKU
kunststof kozijnen

NOBEARS is allround internet partner van ALKU, producent van kunststof kozijnen. De laatste jaren ligt de focus van ALKU op het vergroten van haar bekendheid. NOBEARS en ALKU hebben het al jaren beregezellig! De samenwerking begon met de realisatie van een nieuwe website. Inmiddels is onze samenwerking flink uitgebreid en verzorgen wij voor ALKU onder andere ook de e-mailmarketing, social marketing, effectmeting en website onderhoud.

ALKU offertetool

De prijs van een kunststof kozijn is lastig te bepalen, omdat deze van veel zaken afhankelijk is. ALKU wil de bezoekers van haar website een zo nauwkeurig mogelijke prijs geven, zodat zij later niet voor verrassingen komen te staan. Middels de offertetool stelt de bezoeker haar eigen product(en) samen en maakt ALKU vrijblijvend een offerte op maat. Middels de offertetool kunnen bezoekers een offerte aanvragen voor 1 of meerdere producten. Afhankelijk van de keuze van het product, past het formulier zich automatisch aan en worden de juiste keuzes getoond.

 

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

We zijn natuurlijk niet allemaal specialist in kunststof kozijnen ;) De offertetool is daarom zo laagdrempelig en eenvoudig mogelijk. Middels pop-ups lichten we lastige termen toe en tonen we aanvullende informatie, met behulp van illustraties tonen we de onderdelen van het product en dankzij de indeling in stappen en stapsgewijze toelichting helpen we de bezoeker bij het indienen van haar aanvraag.

Producten aanpassen en verwijderen


Het aanvragen van een offerte wordt vaak omslachtig en onoverzichtelijk wanneer er voor meerdere producten een aanvraag wordt gedaan. We hebben dit zo eenvoudig mogelijk gemaakt door de bezoeker de volgende mogelijkheden te bieden:

 • De bezoeker kan in één keer een offerte voor meerdere, verschillende producten aanvragen.
 • Een foutje gemaakt? Een product kan tijdens de gehele aanvraag worden aangepast of verwijderd.
 • De bezoeker kan ieder product een eigen naam geven, welke in het overzicht wordt opgenomen. Bijvoorbeeld: “Voordeur” of “Raam kinderkamer 1”.

Dynamisch PDF overzicht

Na het afronden van de aanvraag via de offertetool ontvangt de bezoeker een overzicht van zijn aanvraag als pdf-bijlage bij een bevestigingsmail. Het pdf-bestand is gepersonaliseerd en bevat alle gegevens die de bezoeker op de website heeft ingevuld. Op deze manier heeft de bezoeker een volledig overzicht van de producten waar zij een offerte voor heeft aangevraagd.

alku social posts

Bouwen aan ALKU

Een landelijk bekend merk worden, dat is het doel van ALKU! Middels continue doorontwikkeling van de website, een actieve social strategie en landelijke campagnes werken we samen om dit te bereiken. NOBEARS weet de online prestaties van ALKU jaar op jaar te verbeteren. ALKU genereert online steeds meer waardevolle leads, omdat NOBEARS voortdurend alle online kanalen optimaliseert. Dat bereiken we onder andere door het uitbreiden en verbeteren van de content, social media campagnes, email marketing, conversion-rate optimization, enz.

alku leads v2

“Wij willen meer leads.”

ALKU verkoopt producten zoals kozijnen, deuren en veranda’s, die je niet zomaar als een impulsaankoop aanschaft. Het is dus belangrijk om de bezoeker zodanig te informeren dat men antwoord krijgt op zijn/haar vragen en daarnaast getriggerd wordt om een offerte aan te vragen.

De content op de website van ALKU hebben we verbeterd naar het niveau van een premium merk. Naast de noodzakelijke productinformatie tonen we vakmanschap, inspiratie en leggen we de nadruk op de voordelen.

Verder hebben we voor elk product een AdWords landingspagina gecreëerd. Op deze landingspagina geven we antwoorden op alle vragen waar een oriënterende klant naar op zoek is. Daarnaast hebben we het voor de bezoeker triggerend en laagdrempelig gemaakt om een offerte aan te vragen. En met succes!

Conversion-rate van 1,7% naar 2,3%.
Conversion-rate AdWords landingspagina van 0,8% naar 1,4%.

Hunting skills

Concept

 • Technical strategy
 • Creative concepts

Design

 • Web design
 • Responsive design
 • UI / UX Design
 • Banner design
 • Social posts

Development

 • Frontend development
 • Backend development
 • Hosting

Marketing

 • Social advertising
 • Conversion optimization
 • Lead generation
marieke hoefnagel 500px

Meer weten
over dit
succesverhaal?

Marieke Hoefnagel
073 - 369 0000
marieke@nobears.nl

Maak een afspraak voor
een goed gesprek
bij het kampvuur.