Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
apollo hoofd

Loyaliteitsprogramma
voor zakelijke klanten
van Apollo Hotels

Apollo Rewards

Voor Apollo Hotels realiseerde NoBears een spaarprogramma genaamd Apollo Rewards. Zakelijke klanten van Apollo Hotels kunnen op basis van hun reserveringen punten sparen die ze kunnen verzilveren tegen mooie cadeaus in de Apollo Rewards webshop. Het platform heeft tevens een uitgebreide backoffice waar Apollo Hotels haar accounts kan beheren, punten saldo's kan inzien en ingediende punten kan goed- of afkeuren.

De uitdaging

Het opzetten van een loyaliteitsprogramma voor Apollo Hotels waar zakelijke klanten Rewards-punten ontvangen bij het online boeken van een verblijf, evenement of vergadering. De punten kunnen worden verzilverd in een geïntegreerde webshop voor verschillende cadeaus óf doneren aan een goed doel.

Het resultaat

Een responsive loyaliteitsprogramma met backoffice, loyalty shop en Member get Member programma. Middels een maatwerk backend / CRM-systeem kunnen de medewerkers van Apollo Hotels de punten goedkeuren om het puntensaldo van de gebruiker automatisch bij te werken. De gebruiker kan middels de webshop zijn of haar punten realtime inzien, verzilveren of schenken aan een goed doel. Het platform is volledig responsive. Hierdoor is de weergave van het platform optimaal voor smartphone- en tabletgebruikers.

iPad iPhone Apollo v3
stijlkaart apollo
Apollo Website Items

Hunting skills

Concept

  • Creative direction
  • Technical strategy
  • Creative concepts

Design

  • Web design
  • Responsive design
  • UI / UX Design

Development

jeroen marechal 500px

Meer weten
over dit
succesverhaal?

Jeroen Marechal
073 - 369 0000
jeroen@nobears.nl

Maak een afspraak voor
een goed gesprek
bij het kampvuur.