Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
iStock 519545542

Vernieuwde website
BINT Welzijn

BINT is de brede welzijnsinstelling voor de gemeente Sint-Michielsgestel. De stichting zorgt voor beter en meer verbonden welzijnswerk voor zowel jong als oud. BINT brengt mensen bij elkaar. Mede dankzij de website weten inwoners wat er in hun gemeente speelt en bij welke organisatie ze met hun vragen terecht kunnen.

BINT is een nieuwe organisatie, ontstaan uit de fusie tussen Partis Brede Welzijnsinstelling, Stichting Welzijn Ouderen en Stichting Steunpunt Mantelzorg. Alle informatie, ideeën en wensen van de drie organisaties dienden te worden ondergebracht in één website. De website diende daarnaast door veel organisaties/verenigingen gebruikt te gaan worden.

Het resultaat

NOBEARS heeft BINT geadviseerd over de indeling, structuur, vormgeving en functionele werking van de website. Een belangrijk onderdeel van de website is het activiteitenoverzicht. Zowel BINT als organisaties uit de gemeente plaatsen hier hun activiteiten, zodat inwoners uit de gemeente weten wat er te doen is. Dit varieert van een mantelzorgdag tot een workshop fotografie of werken met een tablet.

Met grote inzet en deskundigheid heeft NoBears een mooie eigentijdse website voor BINT gemaakt. En ook heel belangrijk is dat we prettig hebben samengewerkt!
Rita van de Wouw – Directeur/Bestuurder BINT Welzijn en Ondersteuning

Uitgebreide beheeromgeving

De website van BINT is er voor en door de gemeente. Organisaties kunnen online hun account aanvragen en krijgen daarmee toegang tot hun eigen online omgeving. Een activiteit of cursus kan eenvoudig worden ingediend en een overzicht van inschrijvingen kan worden gedownload. Dankzij de koppeling met betaalsysteem Mollie, is ook het verwerken van betaling geen administratieve last.

bint 4 1

Hunting skills

Concept

  • Creative direction
  • Technical strategy

Design

  • Web design
  • Responsive design
  • UI / UX Design

Development

marieke hoefnagel 500px

Meer weten
over dit succesverhaal?

Marieke Hoefnagel
073 - 369 0000
marieke@nobears.nl

Maak een afspraak voor
een goed gesprek
bij het kampvuur.