Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
new bg test

Conceptontwikkeling & realisatie
LEVEL SKINCARE

In samenwerking met NOBEARS is in 2019 het concept en de realisatie van Level Skincare opgezet en uitgevoerd. Wat begon met een idee is in 7 maanden tijd uitgegroeid tot een volledig werkend subscription model. De vier specialistische teams van NOBEARS hebben allemaal een rol gehad en Level Skincare is daardoor hét perfecte voorbeeld van onze kracht: multidisciplinair bouwen. Maak kennis met Level Skincare - huidverzorging voor mannen. 

SUBSCRIPTION

Leden kunnen zich aanmelden en ontvangen dan elke maand hun skincare basis producten. Bestaande uit een facewash en een moisturizer. De producten zijn klein van formaat, precies genoeg voor een maand. Je kunt ze daardoor altijd overal mee naartoe nemen en weet zeker dat je geen overkill aan producten krijgt. Wanneer leden toch liever een maandje hun lidmaatschap willen pauzeren, dan is dat geen probleem. Ook kunnen ze elk moment hun lidmaatschap stopzetten en elk moment weer activeren. Wat voor hen goed is, is goed voor hun huid. Dat is voor Level Skincare het belangrijkste. 

REALISATIE

Verschillende onderzoeken, waaronder markt -en trendonderzoek, zijn uitgevoerd. Deze hebben zowel de inspiratie als basis voor de conceptontwikkeling geboden en vanuit daar zijn we verder gaan bouwen. Er is een huisstijl met een look en feel ontwikkeld die naadloos aansluit bij het concept en bij de doelgroep. Vanuit daar is er een website ontwikkeld en zijn er communicatie -en advertentiekanalen omheen gebouwd. Ook is de huisstijl doorgevoerd op de offline uitingen, zoals  de verpakkingen van de facewash, de moisturizer en het doosje waarin beide zitten verpakt. 

 

 

social visuals 3
Level Skincare is een ijzersterk concept, super toegankelijk én innovatief.
Level new website preview v2
Maak een afspraak voor
een goed gesprek
bij het kampvuur.