Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

Online kanalen structureel
beter benutten voor Vebabox

Wat begon met specifieke vragen over SEO, resulteerde in het aanpakken van de complete website en het herstructureren van alle online marketing kanalen. Doordat we de website opnieuw gingen ontwikkelen, konden we meteen goed nadenken over het offerteformulier ten behoeve van leadgeneratie. Bezoekers worden nu stap voor stap door het beslissingstraject heen geleid, in plaats van een gebruikelijk ‘offerte aanvragen’-formulier. Onze inspanningen werden beloond: het aantal conversies zijn met 50% toegenomen sinds de nieuwe website online staat.

Alhoewel de oude website van VebaBox er grafisch fraai uit zag, viel er technisch en communicatief nog veel te verbeteren. Bovendien was er weinig aandacht besteedt aan online marketing. Naast de website, heeft NOBEARS zich daarom ook gefocust op de online marketing met als doel om online meer kwalitatieve leads te genereren.

Een belangrijk onderdeel van de vernieuwde website, waren alle activiteiten ter verhoging van de conversion rate.  Er is goed nagedacht over de opzet van de homepagina, de websitestructuur, de navigatie en we hebben diverse overtuigingsprincipes toegevoegd. Extra aandacht hebben we besteed aan de top landingpages en de call-to-action formuleringen.

De manier waarop bezoekers een offerte aan kunnen vragen hebben we rigoureus aangepast. In plaats van een ‘offerte aanvragen’-formulier leiden we bezoekers nu stap voor stap door het beslissingstraject heen. Met de check-out flow helpen we bezoekers met het vinden van de beste koeloplossing. Dit geeft ze een veilig gevoel bij het maken van de uiteindelijke keuze. Dat deze aanpak werkt zien we terug in de cijfers: een ruime verdubbeling van de conversieratio op offerteaanvragen.

Uitgesmeerd over een langere periode, zijn we na de livegang van de website aan de slag gegaan met een uitgebreide leadgeneratie campagne. Om meer traffic te genereren hebben we allereerst een aantal stappen gezet m.b.t. zoekmachine optimalisatie. VebaBox is nu ook zelf in staat om de basis te onderhouden, door ze van het nodige advies te voorzien. Verder hebben we de Google AdWords campagne naar een hoger niveau getild, door o.a. zeer frequent de prestaties van de campagne te meten en verder te optimaliseren. Het aantal conversies vanuit AdWords is daardoor verviervoudigd.

Vebabox Website Items v4

Over VebaBox

VebaBox levert diverse actieve en passieve, standaard en custom Cool Solutions. Het hoofdkantoor is in Nederland gevestigd en hun partners bevinden zich verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

De VebaBox is een innovatief concept als alternatief voor het kopen van een koelwagen. Door een VebaBox in de laadruimte van je bedrijfswagen te plaatsen, maak je heel eenvoudig van iedere bestelwagen een koelwagen. Een koelwagen die minder brandstof verbruikt en waarmee je zowel onderweg als bij stilstand kunt koelen.

 

Hunting skills

Concept

 • Creative direction

Design

 • Web design
 • Responsive design
 • UI / UX Design

Development

Marketing

 • Paid Search Advertising
 • Technical SEO
 • On-page & content optimization
 • Website tracking
 • Conversie tracking
 • Dashboarding
 • Conversion optimization
 • Quantitative site analysis
rens van geel 500px

Meer weten
over koele oplossingen?

Rens van Geel
073 - 369 0000
rens@nobears.nl

Maak een afspraak voor
een goed gesprek
bij het kampvuur.