Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!
silverstripe desktop

SilverStripe Content
Management Systeem

SilverStripe Content Management Systeem

NOBEARS is sinds 2003 gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites & webapplicaties op het open source SilverStripe CMS. Dit Content Management Systeem (CMS) biedt een grote mate van flexibiliteit en schaalbaarheid voor uiteenlopende projecten. Zo ontwikkelden wij een complex veiling systeem, webshops en e-commerce oplossingen, verschillende iPhone & Android applicaties, SaaS oplossingen en enorm veel websites op basis van het SilverStripe CMS. Bij NOBEARS is SilverStripe dagelijkse kost!

Het SilverStripe Content Management Systeem (CMS)

SilverStripe beschikt over een gebruiksvriendelijke interface waarmee u met of zonder technische kennis snel uit de voeten kunt. De intuïtieve website structuur maakt het beheren van pagina's en content bijzonder eenvoudig. Door het simpelweg verslepen van pagina's kunt u de structuur van uw website of app gemakkelijk in SilverStripe aanpassen. Pagina's en content bewerken kan eenvoudig worden gedaan met de zogenoemde wysiwyg-editor.

Een solide basis voor uw website of app

SilverStripe is naast een flexibel CMS ook een solide basis voor uw website of app. Wereldwijd wordt SilverStripe ingezet voor kleine, middelgrote tot zeer grote applicaties. Zo werden o.a. de campagne websites van Barack Obama & Francois Hollande in SilverStripe ontwikkeld. Een kleine selectie van de door ons ontwikkelde SilverStripe websites vindt u in ons portfolio.

Geniet van de flexibiliteit

Super flexibel en uitbreidbaar

SilverStripe past in de resultaten die u wilt en dwingt uw bedrijfsresultaten niet tot een kant-en-klare oplossing. Aanpassen aan uw behoeften!

Makkelijk te gebruiken

U bent in een mum van tijd de CMS-expert! Ga snel aan de slag en bezorg uw inhoud snel aan uw gebruikers.

Robuust en veilig

Blijf niet 's nachts wakker, maakt u zich maar geen zorgen! SilverStripe is solide als een rots, met beveiliging en ondersteuning op ondernemingsniveau, zodat u gemakkelijk kunt uitrusten!

Open source

Samenwerking met de wereldwijde Silverstripe community van leden en commercieel ondersteund door SilverStripe Ltd.