Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

Met ruim 50 specialisten werken we vanuit Heusden, Tilburg en Utrecht aan digitaal succes.

33333
RM vv 2.3
MG 7151
bk12 v3 FocusFillWzM4MCwzODAsIngiLDk1XQ v2

Adventure awaits... 

NOBEARS ontwerpt en ontwikkelt digitale concepten. Met een sterk ondernemende mindset bedenken, of transformeren we digitale strategieën. Wij ontwerpen het concept, realiseren de techniek en vervullen de marketing met groeiend succes als doel. NOBEARS is een ISO 27001 gecertificeerd bureau met ruim 50 professionals. Het team realiseerde meerdere startups van idee tot exit en bracht tal van mooie bedrijven een succesvolle digitale groeistrategie.

Let’s start the hunt.

Ambitieus en hartstochtelijk verliefd op het avontuur en op de jacht naar nieuwe online innovatie.
Wij zijn NOBEARS

Jagen is een teamsport 

We zijn al 20 jaar bezig met digitale ontwikkelingen en vandaag de dag zijn we een multidisciplinair bureau van 50 denkers en doeners die samen de weg vrij maken van beren. Een ontwikkelstraat noemen we het zelf. Van concept naar design en van development naar marketing. We hebben alle kennis én ontwikkeling in huis om van een idee een online businessmodel te maken.

Eén team. Drie locaties.
bk12 v3
NOBEARS 2020 Houtloods Tilburg Entree
RM vv 1.4
NOBEARS 2020 Houtloods Tilburg 2

Heusden (Noord-Brabant)

Een historisch pand in Heusden waar je wel zou willen wonen. Drie verdiepingen. Met een shared workspace op de begane grond, afzonderlijke ruimtes op de eerste verdieping en lunchplek helemaal in de nok. Geen systeemplafonds en grijze meubelen. Maar een huiselijke sfeer. Best wel classy eigenlijk! Vinden we zelf. Heusden is een vestingstad waar menig toerist uren voor in de auto zit. Wij maken er geregeld een wandelingetje. Gewoon. Tussen de middag.

Tilburg (Noord-Brabant)

In het kantoorpand 'De Houtloods' werken we vanuit het oude karakteristieke pand, slechts 2 minuten lopen van het Centraal Station in Tilburg. De Houtloods uit 1867 is het oudste gebouw van de Spoorzone dat nog behouden is gebleven. Het gebouw heeft oorspronkelijk gefunctioneerd als houtopslag. Het pand is ook bekend van het aangelegen restaurant De Houtloods en Eetbar de Wagon, dus geen nood bij een vergeten lunch. 

IJsselstein (Utrecht)

Je weet wel, waar ieder jaar de televisiemast in de grootste kerstboom van Nederland transformeert. Onder de rook van Utrecht. Twee verdiepingen. Huiselijk. Met een oer-Hollands landschap als uitzicht. We werken hier met een team dat kan opschalen en zaken voor elkaar krijgt, dat samenwerkt, ondersteunt en problemen snel oplost. 

Culture

De NOBEARS cultuur laat zich kenmerken door openheid: alles en iedereen is makkelijk te benaderen. Je werkt altijd in teamverband en het leren van elkaar staat bij iedereen op nummer één. Zo stimuleren we een zelfsturende werkomgeving, want dat werkt nu eenmaal creatiever én efficiënter. Deze cultuur is voor ons de motor achter creativiteit: het beste idee wint. Daardoor past hier geen strenge hiërarchie. We werken nog steeds met een start-up mentaliteit maar dan wel in een professionele organisatie. Dat is gezellig, maar ook noodzakelijk. Want zelfs de allernieuwste technologie verzamelt snel stof. 

Everyone wants to eat but few are willing to hunt.
Cor Hunter, jager van het zuiden.