Wij gebruiken cookies voor de beste ervaring van de website. Meer informatie.

Accepteer!

Met een team van ruim 40 specialisten
werken wij vanuit een prachtig historisch
pand waar je wel zou willen wonen.

MG 7243 2 v2

Adventure awaits... 

Wij worden ‘s ochtends wakker met het avontuurlijke gevoel van digitale groei. Binnen NOBEARS werken we met verschillende disciplines die onze honger naar avontuur iedere dag opnieuw voeden. Een team van ondernemende strategen, designers, developers en marketeers. Met een jagers mentaliteit. Samen zijn we een team van creatieve probleemoplossers die een positieve impact willen hebben op onze klanten en de wereld om ons heen.

Ambitieus en hartstochtelijk verliefd op het avontuur en op de jacht naar nieuwe online innovatie.
Wij zijn NOBEARS

Jagen is een teamsport 

We zijn al 20 jaar bezig met digitale ontwikkelingen en vandaag de dag zijn we een multidisciplinair bureau van 40 denkers en doeners die samen de weg vrij maken van beren. Een ontwikkelstraat noemen we het zelf. Van concept naar design en van development naar marketing. We hebben alle kennis én ontwikkeling in huis om van een idee een online businessmodel te maken.

Culture

De NOBEARS cultuur laat zich kenmerken door openheid: alles en iedereen is makkelijk te benaderen. Je werkt altijd in teamverband en het leren van elkaar staat bij iedereen op nummer één. Zo stimuleren we een zelfsturende werkomgeving, want dat werkt nu eenmaal creatiever én efficiënter. Deze cultuur is voor ons de motor achter creativiteit: het beste idee wint. Daardoor past hier geen strenge hiërarchie. We werken nog steeds met een start-up mentaliteit maar dan wel in een professionele organisatie. Dat is gezellig, maar ook noodzakelijk. Want zelfs de allernieuwste technologie verzamelt snel stof. 

Everyone wants to eat but few are willing to hunt.
Cor Hunter, jager van het zuiden.

De jachthut

Een historisch pand waar je wel zou willen wonen. Drie verdiepingen. Met een shared workspace op de begane grond, afzonderlijke ruimtes op de eerste verdieping en lunchplek helemaal in de nok. Geen systeemplafonds en grijze meubelen. Maar een huiselijke sfeer. Best wel classy eigenlijk! Vinden we zelf.

We zitten midden in Heusden, vestingstad waar menig toerist uren voor in de auto zit. Wij maken er geregeld een wandelingetje. Gewoon. Tussen de middag.

 

MG 7202
MG 2267 v2
MG 7151
MG 7220