Blend & Tasty

Een ultra frisse website en de start van een gezondere lifestyle: dat is de website van Blend & Tasty. NoBears heeft de website van Blend & Tasty (voorheen Sapvers) vormgegeven en gebouwd. Het unieke concept van Blend & Tasty wordt eenvoudig en grafisch aantrekkelijk uitgelegd. Het bestellen van heerlijke blends en soepen is ‘peanuts’.

Terug naar overzicht
1

Uitdaging

De bezoeker een aantrekkelijk, leuk en vooral eenvoudig overzicht bieden van de producten die Blend & Tasty te bieden heeft en alle haken en ogen rondom online bestellen wegnemen.

Uniek concept

‘s Ochtends geblend en binnen 4 uur persoonlijk bij jou bezorgd: ultraverse blends en soepen van alleen rauwe groenten, fruit, kruiden en Brabants water.

2

Abonnementen en strippenkaarten

Gemak staat centraal. Klanten van Blend & Tasty worden ontzorgd doordat zij eenvoudig een programma voor 1, 3 of 5 dagen kunnen selecteren. Op deze dagen regelt Blend & Tasty het ontbijt, lunch, tussendoortjes en, als je wilt, ook het diner. Bestellingen zijn eenvoudig te herhalen middels een abonnement of strippenkaart voor extra gemak.

3

Referral korting

Klanten van Blend & Tasty worden gestimuleerd om vrienden en familie kennis te laten maken met de smakelijke, verse sappen en soepen. Iedere bestaande klant die een nieuwe klant introduceert, ontvangt € 15,- shoptegoed voor zowel zichzelf als voor de vriend / het familielid. Wie wil dat nou niet?!

“We hebben in de afgelopen 1,5 jaar na de start ondertussen een groep van bijna 2.000 bewuste en gezonde klanten opgebouwd. Dat veel mensen klaar zijn voor onze verse blends en handige BlendProgramma’s blijkt uit de bijna 60% groei in klanten in de afgelopen periode.”

Meer weten?

Jeroen Marechal

Jeroen Marechal

+31(0)73 - 369 0000
jeroen@nobears.nl

Over NoBears

Wil jij online meters maken? Neem dan contact met ons op voor een beregoed gesprek.

Meer over NoBears

Terug naar overzicht