Philips hue

NoBears ontwikkelde - in samenwerking met Boost Group - voor Philips Lighting een responsive brand activation portal voor het product Philips hue. Binnen het platform bestaan handige tools die de retail ondersteunen bij het activeren van het product Philips hue, waaronder e-learning tools, een databank en een activation shop & newsroom. Het platform is voorzien van een uitgebreide rechtenstructuur om gebruikers bepaalde handelingen wel of niet uit te kunnen laten voeren en/of inzage te geven.

Terug naar overzicht
1

De uitdaging

Een online oplossing voor het activeren van Philips hue. Binnen het platform kunnen verkopers en retailers snel, efficiƫnt en eenvoudig promotiemateriaal bestellen, online cursussen volgen, assets als beeld en video downloaden en direct in contact staan met de hue experts van Philips.

2

Het resultaat

Het Philips hue brand activation portal waar verkopers en retailers wereldwijd op kunnen inloggen via pc, tablet en smartphone. In het brand activitation portal kunnen gebruikers in meerdere talen online cursussen volgen, assets van het hue merk downloaden, super snel in contact komen met de hue experts van Philips en promotiemateriaal bestellen. Het volledige platform is content gestuurd op basis van profiel en rechten.

2
2
Boost & Philips

"NoBears voelt precies aan hoe je online innovaties moet aanpakken. Meedenken, samen inrichten en snel leveren!"

Christian van Hulten - Boost Group
2

Meer weten?

Jeroen Marechal

Jeroen Marechal

+31(0)73 - 369 0000
jeroen@nobears.nl

Over NoBears

Wil jij online meters maken? Neem dan contact met ons op voor een beregoed gesprek.

Meer over NoBears

Terug naar overzicht