SilverStripe Content Management Systeem

NoBears is sinds 2003 gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites & webapplicaties op het open source SilverStripe CMS. Dit Content Management Systeem (CMS) biedt een grote mate van flexibiliteit en schaalbaarheid voor uiteenlopende projecten. Zo ontwikkelde wij een complex veiling systeem, webshops en e-commerce oplossingen, verschillende iPhone & Android applicaties, SaaS oplossingen en enorm veel websites op basis van het SilverStripe CMS. Bij NoBears is SilverStripe dagelijkse kost!

Silverstripe2

Het SilverStripe Content Mangements Systeem (CMS)

Silverstripe beschikt over een gebruiksvriendelijke interface waarmee u met of zonder technische kennis snel uit de voeten kunt. de intuïtieve website structuur maakt het beheren van pagina's en content bijzonder eenvoudig. door het simpelweg verslepen van pagina's kunt u de structuur van uw website of app gemakkelijk in silverstripe aanpassen. pagina's en content bewerken kan eenvoudig worden gedaan met de zogenoemde wysiwyg-editor van silverstripe.

SilverStripe is naast een flexibel CMS ook een solide basis voor uw website of app. Wereldwijd wordt SilverStripe ingezet voor kleine, middelgrote tot zeer grote applicaties. Zo werden o.a. de campagne websites van Barack Obama & Francois Hollande in SilverStripe ontwikkeld. Een kleine selectie van de door ons ontwikkelde Silverstripe websites vindt u in onze portfolio.

Meer informatie over Silverstripe CMS?

Voor meer informatie bel +31(0)73 - 369 0000 of mail info@nobears.nl en neem vrijblijvend contact met ons op. Bezoek ook eens de website van Silverstripe of de Wikipedia pagina van SilverStripe.

Tirato SilverStripe CMS specialist